2013. szeptember 20., péntek

MUNKÁIMBÓL /3. APOLLÓ TERMÁL HOTEL ÉS APARTMENS
Néhány éve a hajdúszoboszlói 4 csillagos, 51 szobás, Apolló Thermal Hotel és Apartmens belsőépítészeti tervezésével voltam megbízva. A végeredményből mutatok néhány képeket.


A recepciós pultot olvasztott üveg betétek tagolják. Mellette egyetlen szál rézdrótból font fa vonja magára a figyelmet. Az ellipszis alakú álmennyezeten belül, a plafont gyöngyös tapéta fedi, melyet indirekt világítás hangsúlyoz.

 


 

A hall közepén álló oszlopot, egyedi tervezésű, fehér, bőr körülőke keretezi. Fölötte vízcsepp formájú üveg spotokkal.

 


A terem másik végében kávézó lett kialakítva. Előtte jobbra a liftajtó, melyet a padlóban elhelyezett mozaik hangsúlyoz.
A kávézón és a báron keresztül érhetjük el az éttermet.A bár falát kő burkolat borítja. A bárpultban a recepciónál is látható üvegbetét köszön vissza.


 

Az étterem félköríves formában hajlik az utcafront felé.A mennyezetről váltakozva barna és fehér kovácsoltvas csillárok függenek. Az álmennyezeten belüli mennyezet részen itt is tapéta, virágjainak közepében egy-egy led égővel. Ugyanaz a virágmotívum megismétlődik a függönyök mintájában.
A szobák berendezése egyedi tervezésű bútorokból áll.


A medencetér egyedi, íves, mozaikkal burkolt padokkal, várja a pihenni vágyókat. Az álmennyezet itt is íves formájú, lépcsőzetes lezárású, jól elrejti a gépészeti berendezéseket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése